Links
Inloggen
U heeft javascript uit staan.
Javascript is verplicht om in te loggen!
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:Wachtwoord vergeten Aanmelden
Favoriete kaartjes
Kaartjes met uw eigen foto of illustratie
Bestel uw kaartjes met een eigen foto of afbeelding. De kaartjes worden met uw aangeleverde foto, afbeelding en uw eigen tekst in full colour bedrukt op 300 grams wit of creme papier. De kaarten worden geleverd met bijpassende enveloppen. De kaarten zijn beschikbaar in verschillende formaten; enkel A6 (10,5 x 14,8 cm), A5 (21 x 14,8 cm) of gevouwen formaat A6, A5 of vierkant 13x13 cm. Klik op het gewenste formaat voor meer informatie en prijzen. De kaarten zijn leverbaar vanaf 50 stuks.


Bestellen gaat heel gemakkelijk:
  • Kies een formaat
  • Maak je eigen tekst
  • Kies lettertype en kleur van je eigen tekst
  • Kies aantal kaartjes
  • Voeg je eigen foto of afbeelding toe
A6 formaat kaart, enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt
De kaartjes worden met uw eigen foto of afbeelding en tekst full color bedrukt op 300 grams wit of creme papier. Deze kaart wordt niet gevouwen. Formaat 10,5 x 14,8 cm. De afbeelding of foto wordt aan de voorzijde gedrukt en de tekst op de achterzijde. Deze kaartjes zijn leverbaar vanaf 50 exemplaren en worden geleverd inclusief bijpassende envelop.

Als u complete opmaak bestanden aanlevert, graag rekening houden met 2 mm afloop.

A5 formaat kaart enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt
De kaartjes worden met uw eigen foto of afbeelding en tekst full color bedrukt op 300 grams wit of creme papier. Deze kaart wordt niet gevouwen. Formaat 21 x 14,8 cm. De afbeelding of foto wordt aan de voorzijde gedrukt en de tekst op de achterzijde. Deze kaartjes zijn leverbaar vanaf 50 exemplaren en worden geleverd inclusief bijpassende envelop.

Als u complete opmaak bestanden aanlevert, graag rekening houden 
met 2 mm afloop.
Vierkante klapkaart, enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt
De kaartjes worden met uw eigen foto of afbeelding en tekst full color bedrukt op 300 grams wit of creme papier.  Deze kaartjes worden voorzien van een rillijn, zodat de kaart gevouwen kan worden. Gevouwen formaat: 13  x 13 cm. De afbeelding of foto staat aan de voorzijde en de tekst aan de binnenzijde. Deze kaartjes zijn leverbaar vanaf 50 exemplaren en worden geleverd inclusief bijpassende envelop.

Als u complete opmaak bestanden aanlevert, graag rekening houden met 2 mm afloop.
A6 formaat klapkaart, enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt
De kaartjes worden met uw eigen foto of afbeelding en tekst full color bedrukt op 300 grams wit of creme papier.  Deze kaartjes worden voorzien van een rillijn, zodat de kaart gevouwen kan worden. Gevouwen formaat: 10,5  x 14,8 cm. De afbeelding of foto staat aan de voorzijde en de tekst aan de binnenzijde. Deze kaartjes zijn leverbaar vanaf 50 exemplaren en worden geleverd inclusief bijpassende envelop.

Als u complete opmaak bestanden aanlevert, graag rekening houden met 2 mm afloop.
A5 formaat klapkaart, enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt
De kaartjes worden met uw eigen foto of afbeelding en tekst full-color bedrukt op 200 grams (Dit is de grens van de porto kosten) wit of creme papier.  Deze kaartjes worden voorzien van een rillijn, zodat de kaart gevouwen kan worden. Gevouwen formaat: 14,8  x 21 cm. De afbeelding of foto staat aan de voorzijde en de tekst aan de binnenzijde. Deze kaartjes zijn leverbaar vanaf 50 exemplaren en worden geleverd inclusief bijpassende envelop.

Visitekaarten enkelzijdig of dubbelzijdig
Visitekaartjes met uw eigen ontwerp. Deze visitekaartje worden in een of meerdere kleuren (full color) gedrukt op stevig 300 grams papier. 

De levertijd van de visitekaartjes is maximaal 4 werkdagen.
Als u de kaartjes met spoed moet hebben kunt u contact met ons opnemen.

Als u complete lay-out bestanden aanlevert, graag rekening houden met 2 mm afloop.
Visitekaartje met glanslaminaat afgewerkt
Visitekaartjes met uw eigen ontwerp. Deze visitekaartje worden in een of meerdere kleuren (full color) gedrukt op stevig 300 grams papier en voorzien van glanslaminaat voor een exclusieve uitstraling!

De levertijd van de visitekaartjes is maximaal 5 werkdagen.
Als u de kaartjes met spoed moet hebben kunt u contact met ons opnemen.

Als u complete lay-out bestanden aanlevert, graag rekening houden met 2 mm afloop.